ELS TROBADORS I LES TROBAIRITZ

Espere i desitge que aprofiteu aquest espai reservat per a vosaltres. Es tracta d'un recurs que es troba en la xarxa i que us servirà per a aprofundir i entendre millor la nostra cultura. A mesura que s'endinseu en el bloc trobareu més informació relacionada amb la nostra tasca educativa i també sobre notícies, articles, presentacions de llibres, espectacles teatrals, música...

dimarts, 28 de juny del 2011

Dos fulls informatius de Teresa de Cofrents i de la Vall d'Aiora.

L'alumna Iris Jiménez Orts de 3r ESO C confeccionà fa un temps aquest full informatiu sobre el seu poble, Teresa de Cofrents, que es troba a escassos quilòmetres d'Aiora.
En aquest tríptic l'autora exposa la localització del poble, la història, les festivitats, la gastronomia i unes notes sobre la flora autòctona.



En canvi, Ana Rueda Muñoz elaborà un full informatiu en què exposa un passeig al llarg de tots els pobles que conformen la Vall (Aiora, Zarra, Teresa de Cofrents, Xalans, Xarafull i Cofents) per mitjà de 20 mosaics que expliquen la història valenciana durant l'època morisca  i que es troben repartits entre els diversos pobles.