ELS TROBADORS I LES TROBAIRITZ

Espere i desitge que aprofiteu aquest espai reservat per a vosaltres. Es tracta d'un recurs que es troba en la xarxa i que us servirà per a aprofundir i entendre millor la nostra cultura. A mesura que s'endinseu en el bloc trobareu més informació relacionada amb la nostra tasca educativa i també sobre notícies, articles, presentacions de llibres, espectacles teatrals, música...

dilluns, 28 de maig del 2012

El retorn de Trau la llengua

El programa de Televisió Valenciana Trau la llengua ha tornat a la graella del canal des del passat 20 de maig. Els valencians estem d'enhorabona perquè és un dels pocs espais dignes que es poden veure en Canal 9 a hores d'ara.
En una anterior entrada vaig lamentar la supressió del programa perquè era un atac a la difusió de la nostra llengua ja que "Trau la llengua" ensenyava al públic en general sobre qüestions lingüístiques bàsiques com, per exemple, la dialectologia, l'etimologia de les paraules, la semàntica a partir de les locucions o frases fetes, etc.
Si no tinguéreu l'oportunitat de veure el primer programa des del seu retorn, ací teniu l'enllaç. El capítol portava per nom " Menjar de categoria": http://www.rtvv.es/va/traulallengua/Trau-llengua-Cap_13_703859617.html.
A continuació, està l'enllaç de "Paraules divines", el capítol que s'emeté anit: http://www.rtvv.es/va/traulallengua/Trau-llengua-Cap_13_708059195.html.

El programa, a més, té un compte en el Facebook amb què es pot col·laborar desinteressadament per tal de compartir  paraules o expressions particulars de cada poble que tinguen relació amb la temàtica de cada capítol.