ELS TROBADORS I LES TROBAIRITZ

Espere i desitge que aprofiteu aquest espai reservat per a vosaltres. Es tracta d'un recurs que es troba en la xarxa i que us servirà per a aprofundir i entendre millor la nostra cultura. A mesura que s'endinseu en el bloc trobareu més informació relacionada amb la nostra tasca educativa i també sobre notícies, articles, presentacions de llibres, espectacles teatrals, música...

diumenge, 22 d’abril del 2012

Sant Jordi, 23 d'abril

Demà és la diada de sant Jordi, moment en què es celebra el dia del llibre a nivell internacional. Mentre que a Alcoi els Moros i Cristians desfilen pels seus carrers, a Catalunya  les editorials mostren les noves publicacions, els escriptors signen els seus llibres i, sobretot, les persones que s'estimen es regalen roses i llibres.
No obstant això, al País Valencià sols celebrem, generalment, el dia del llibre. En canvi, el Centre Octubre ho celebrarà amb una gran festa que comptarà amb la presència dels següents escriptors: Xavier Aliaga, Núria Cadenes, Gemma Pasqual, Joan Garí, Vicent Penya, Isabel Robles, Jaume Pérez Muntaner, Pere Bessó, Raquel Ricart, Aureli Silvestre, Francesc Mompó, Joaquina Barba, Esperança Camps, Manuel Molins, Lluís Miret, Rosa Roig, Josep Lluís Roig, Pepa Úbeda, Sico Fons, Salvador Company, Josep Guia, Josep Ballester, Carme Miquel, Joan Navarro, Lluís Roda, Jordi Sebastià, Manuel Rodríguez Castelló i Alfons Llorenç entre molts altres, que ens llegiran un fragment de la seua obra.
Finalment, Pau Alabajos farà un tast del seu darrer disc "Una trista, una amable, una petita pàtria".