ELS TROBADORS I LES TROBAIRITZ

Espere i desitge que aprofiteu aquest espai reservat per a vosaltres. Es tracta d'un recurs que es troba en la xarxa i que us servirà per a aprofundir i entendre millor la nostra cultura. A mesura que s'endinseu en el bloc trobareu més informació relacionada amb la nostra tasca educativa i també sobre notícies, articles, presentacions de llibres, espectacles teatrals, música...

dimecres, 27 de juliol del 2011

Xavi Castillo actua a Guadassuar

Els festers de Sant Roc 2011 de Guadassuar han convidat Xavi Castillo perquè actue al nostre poble el pròxim divendres 29 de juliol. L'espectacle tindrà lloc a la sala Rex i començarà a les 22 hores. Cal assenyalar que les entrades estan totes venudes des de fa mesos i que la seua visita ha alçat molta expectació perquè sols l'han vist pel poble en una ocasió, Xonan el guerrer, i la gent té moltes ganes de veure'l ací sense haver de desplaçar-se.

Els festers d'enguany s'han caracteritzat per organitzar grans esdeveniments (que bé que queda aquesta paraula). Feia anys que no havia eixit un grup de joves tan treballadors i amb bones idees. En aquesta ocasió crec que també han encertat portant a la companyia teatral Pot de Plom que és dirigida per Castillo.

En el següent vídeo apareix Xavi Castillo comentant la notícia sobre la dimissió de Camps. Intuïsc que en l'espectacle del divendres en farà referència i, per això, publique el vídeo.


Si esteu interessats en conéixer més coses sobre aquesta companyia teatral, només heu de punxar en el següent enllaç.


Vull també que veieu un altre video. En aquest cas podeu escoltar la cançó que el grup Al Tall li dedicà a Camps abans de les eleccions. La cançó s'anomena "Romanç contra Camps" i és una crítica sobre la política realitzada per l'anterior president de la Generalitat.
Sembla que els blavencians no l'escoltaren perquè el tsunami blau arrassà en les darreres eleccions.


Bon vent i barca nova!