ELS TROBADORS I LES TROBAIRITZ

Espere i desitge que aprofiteu aquest espai reservat per a vosaltres. Es tracta d'un recurs que es troba en la xarxa i que us servirà per a aprofundir i entendre millor la nostra cultura. A mesura que s'endinseu en el bloc trobareu més informació relacionada amb la nostra tasca educativa i també sobre notícies, articles, presentacions de llibres, espectacles teatrals, música...

diumenge, 15 de març del 2009

Disfresses al Sanchis Guarner








Estimats alumnes:

El passat divendres s'organitzà un acte novedós al centre que comptà amb la participació de moltíssims alumnes i profes. L'esdeveniment s'hauria d'haver celebrat en carnestoltes, però els organitzadors de l'event (Àngel, Fani, etc) decidiren que calia més temps per a enllestir-ho tot. Per això, consideraren que millor seria deixar-ho per a abans de falles i ha estat un encert.
Crec que l'experiència es podrà repetir l'any vinent perquè l'èxit fou total, encara que malauradament alguns ja no hi estarem.

Des de les onze del matí la gent corria per l'institut buscant els seus. Era l'hora de disfressar-se i assajar els últims passos de la coreografia que defensarien, més tard, davant el jurat format per cinc professores, que hagueren d'esforçar-se per a elegir els tres finalistes i, al remat, el grup guanyador.
Com podreu comprovar en les fotos i en els vídeos ens ho passàrem d'allò més bé. Sens dubte, al començament les cares eren de nervis però d'absoluta satisfacció en finalitzar. Per cert, sembla que Paco López no aconseguí que un granger-camperol ben equipat de barret i forca ballara els porrots al costat dels escocesos i Agatha Ruíz de la Prada.


Per a concloure, ens menjàrem un parell de delicioses paelles que el gran xef, Paco el de la cantina, s'encarregà de portar a bon terme. I a continuació gaudírem d'una bona vetlada vespertina al pati descobert. Els somriures del profes eren constants... però ja no hi havia bateria en la càmera.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Enguany el llaurador amb la forca a la mà s'ha escapat de ballar la dansa dels porrots; però l'any que ve no t'escapes de ballar-la. Ja procurarè que no se'm passe per on pares a l'hora que ens posen la música.
Després dels problemes tècniques que m'ha portat tornar a formatar les fotos i copiar-les de nou, si et passes per bloc de Valencià: llengua i imatge LLIMA, veuràs que la càmara t'ha enxampat.
Ja tinc bona foto per al cartell de l'any que ve: ES BUSCA.
No t'escaparàs!