ELS TROBADORS I LES TROBAIRITZ

Espere i desitge que aprofiteu aquest espai reservat per a vosaltres. Es tracta d'un recurs que es troba en la xarxa i que us servirà per a aprofundir i entendre millor la nostra cultura. A mesura que s'endinseu en el bloc trobareu més informació relacionada amb la nostra tasca educativa i també sobre notícies, articles, presentacions de llibres, espectacles teatrals, música...

dissabte, 16 de juliol del 2011

Abans del foc

Quan arriba l'estiu la temperatura puja i malauradament el bosc es crema any rere any. I els exemples els tenim tots els estius i, fins i tot, durant altres èpoques de l'any.
I és que quan les flames socarren els arbres també desapareixen les plantes, algunes d'elles autòctones, la fauna ha de canviar el seu hàbitat, es destrueixen camins, dreceres, etc i tot el paisatge verd canvia pel negre.
Abans que el foc faça més malany a les nostres serres, muntanyes, turons i cims m'agradaria que escoltàreu la següent cançó titulada "Després de foc". Aquesta cançó fou composada i cantada pel grup Atzukak després que el foc cremara part de la Vall d'Albaida el passat estiu.


Veure el vídeo em provoca una gran emoció. La música i la lletra són boniques. En canvi, els motius pels quals aquest grup d'Ontinyent l'ha realitzada són tristos ja que el bosc que ha crescut al llarg de moltes dècades ha desaparegut en qüestió de minuts.

Espere i desitge que els piròmans i els especuladors que provoquen els incendis es cremen.

Visca la terra verda i lliure!!!!